tag:blogger.com,1999:blog-2031643244949914708.post6240248807224396939..comments2024-03-03T10:59:14.115+01:00Comments on Metoda Montignac: Sorbet z mangoAnnahttp://www.blogger.com/profile/16042249212038757680noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2031643244949914708.post-38944612366949141682012-07-30T11:16:54.809+02:002012-07-30T11:16:54.809+02:00No wlasnie po to to mieszanie- rozbija sie kryszta...No wlasnie po to to mieszanie- rozbija sie krysztalki lodu i zamarza rownomiernie. Niemniej jakbym to zostawila tak na noc w zamrazarce to by pewnie tez zamarzlo na kamien.<br />Jak chcesz miec bardziej puszyste to trzeba dodac ubite bialko.Annahttps://www.blogger.com/profile/16042249212038757680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2031643244949914708.post-52661517163009775852012-07-30T09:54:11.939+02:002012-07-30T09:54:11.939+02:00Hej Silan a jak konsystencja? Ja kiedyś zrobiłam (...Hej Silan a jak konsystencja? Ja kiedyś zrobiłam (co prawda bez energicznegi mieszania i wyszlo na kamień. I zastanawiam się na ile to intensywne mieszanie nadaje konsystencjiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04469863117241442072noreply@blogger.com